hejjlo

Hejjlo

Tja

Publicerad 2015-09-29 08:24:07 i Allmänt,

Jag och Nisse skulle åka på en väldigt romantisk helgresa. Jag tog ledigt två extra dagar, ett tag funderade jag på en hel vecka för att hinna till New York (<3 <3 <3), sedan började vi diskutera vart vi skulle åka. Det mesta var uppe på kartan men mest intressant var Amsterdam, London eller Auschwitz (mitt val såklart). Sen bestämde vi oss för att åka till fjällen i stället, tills det blev 6 grader och regn där och 16 grader och sol hemma. Så det hela slutade med att vi åkte till Vallentuna tre dagar i rad och plockade svamp och lingon. I går blev det även en exotisk tripp till Täby centrum där jag köpte en matta. Trots detta är jag nöjd, för jag hade en superduperbra helg och jag har världens snyggaste matta i köket nu. Dessutom har vi fått en ny tv. Ibland ska man ha väldig tur, som i går när vi ska åka och köpa en ny, för att vår gått sönder, då inser Nisses pappa att han själv vill ha en ny tv och åker och köper en och ger bort sin gamla till oss. 
 
Annars då? Jo, den här dagen började med att jag gick upp klockan sju för att läsa tidningen och dricka kaffe. När jag hällt upp kaffe insåg jag att vi inte har någon mjölk. Fan vad livet kan vara hårt ibland.
 
Mer saker som händer:
 
* Funderar på att sluta med instagram, det är så lätt att bli patetisk. Det vet väl alla att de som inte uppdaterar sin instagram har det roligaste livet?
* Tänker på alla jag känner som kommer dö och får panik. Den absolut jobbigaste delen av mitt liv just nu.
* Försöker springa för att överleva Hässelbyloppet om två veckor. Går sådär. I går sprang jag fem kilometer och höll på att dö. 
* Måste köpa en kappa.
* Har börjat följa ett instagram-konto som lägger upp videos när amerikanska soldater kommer hem och överraskar sina familjer. Gråter jättemycket.
* I går kväll skulle jag göra något vettigt. Slutade med att jag kollade på Gossip Girl. Då var man fast i djävulens grepp igen. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela