hejjlo

Hejjlo

Tjoho

Publicerad 2013-04-29 14:23:00 i Allmänt,

I lördags firade vi Crille och Robin som fyllde 25. Söta killar det där! Och vilka underbara vänner man råkar ha!
Jag fnittrade väldigt mycket, jag tror nästan att det bästa var när jag och Sarah B tryckte cattas huvud mot ett manligt kön och skriker "lev lite nu Catta". Garvar fortfarande åt att "lev lite" skulle vara samma sak som att röra/närma sig ett manligt kön. 
Jag börjar längta tills jag fyller 25 nu. Jag som alltid har åldersnoja har slutat med det för det känns helt ärligt rätt så underbart att bli äldre! Jag vet inte om det har att göra med att jag kommer ett steg närmare det liv jag drömmer om (börja jobba, skaffa större bostad, känna sig lite friare ekonomisk och så vidare, kanske kunna skaffa en hund någon gång) eller om det egentligen är insikten av att allting blir så mycket lättare ju äldre man blir. För de där perspektiven och insikten som man saknade när man var yngre föll rätt så skönt in i min kropp när de väl kom. Det är helt underbart att äntligen få lite förståelse för den här knasiga världen.
Det känns så skönt att sluta noja över sånt som ändå inte går att undvika. Jag blir äldre varje år och tar ett steg närmare döden. Och vad hjälper det att få panik? Det kommer bara göra att tiden flyger iväg ännu snabbare. En dag ligger vi alla där i jorden, döda och begravna, och allt jag hoppas då är att jag "levt lite" och inte dragit i handbromsen (som jag tror dödsångest och åldersnoja gör).
Jag läste någonstans att "det är upp till oss själva om vi blir vinäger eller årgångsvin" och allt jag kommer att försöka göra är att bli ett årgångsvin.
Det enda jag egentligen önskar är att Justin Bieber hade varit precis som han är nu när man var fjorton så att man hade kunnat få leva ut den galna hysterin fullt ut. Och kanske lite mer Chuck-hysteri (om det är möjligt).
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela