hejjlo

Hejjlo

Sommar 2013

Publicerad 2013-06-25 23:34:24 i Allmänt,

Jag skulle verkligen vilja förklara hur extremt soft jag har det men det känns lite svårr, för sån perfekthet kan inte sättas i ord. Jag vaknade i alla fall upp i världens finaste lägenhet, visserligen på en hård madrass på golvet men så fort jag rest mig upp såg jag sol och hav i flera mil åt alla väderstreck. Åt frukost på balkongen, gick två minuter ner till vattnet och solade och badade några timmar. Sen plockade matilda upp mig, men jag måste nämna att det annars är världens trevligaste lilla promenad ner på stan. Vi köpte glass och gled fram längs torggatan som två åländska drottningar. Typ.
Sen satt vi på bryggorna i östra hamnen och bryggseglade, mötte upp kajan och drog och käkade hamburgare. Efter detta kom Fredrik med båt och plockade upp oss och vi åkte till en lugn vik och badade från båten. Galet varmt i vattnet, säkert 21 grader!
Sen tillbaka till stan, mer glass och sen en promenad längs vattnet med Kaj. Efter detta kollade jag på färjorna från balkongen och tittade på morden i midsummer.
Och mitt bland allt detta finns en överfylld skattkista med åländska män till mina vänner hehe ;)
Älskar sommar, älskar åland ♥♡♥
Tänk att man kan bli så lycklig av att få färdas på och i havet!






Tyvärr hittade jag två fästingar på mig och brände hela kroppen... Känns som sjukdomarna jagar mig..
Men till dess ska jag njuta sönder av åländsk sommar ♥♡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela