hejjlo

Hejjlo

Fredag 21.30

Publicerad 2015-07-31 21:33:34 i

Och jag vill redan sova. Den här veckan är den tröttaste veckan i historien. Har gått upp, åkt till jobbet, kommit hem, hetsätit digestivekex och sen gått och lagt mig typ kl 21.00. Mellan 18.30-21 har jag hunnit halvsova i soffan. I dag har jag jobbat på hästtävling i Eskilstuna. Kom dit kl 10.00 och insåg förvånat att jag skulle kunna åka hem redan kl 12.00. Sen gick det som det alltid går, pratade för mycket skit med alla möjliga och helt plötsligt var klockan 17.00. Då höll jag på att frysa ihjäl eftersom det regnade och var 16 grader. Den svenska sommaren är underbar!!
I dag var min sista dag för denna sommar. Nu har jag fyra veckors semester!!!!
Tyvärr har jag redan börjat tänka på hösten och allra mest på vinterstudions första sändning. Jag borde verkligen styra upp mitt liv! I går körde jag in i typ ett berg med bilen och i dag tog oljan slut. Bilen faller samman. Jag önskar att jag hade en riktig bil, en vuxen och dyr bil alltså. Jag trodde som sagt att jag skulle vara miljonär vid det här laget...
Men det är en värdslig sak, jag behöver egentligen bara ha råd med att laga en bil som håller på att falla samman. Och så behöver jag köpa drömhästen som är till salu som passande råkar heta Wendy (min idol ju!). 
Om man får önska behöver jag lite motivation och en spark i baken, så att jag kan styra upp mig och göra något på riktigt.
 Den här hästen gör mig så svag så svag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela