hejjlo

Hejjlo

Livet

Publicerad 2014-01-31 10:15:02 i Allmänt,



Det är när man ser såna här bilder, eller pratar minnen från typ fbo, som man vet att man har levt ett väldigt väldigt roligt liv. En del grejer som man påminns att man gjort känns nästan surrealistiska. När började man vara supertråkig iställer för superkul?

Igår hade jag kul i skolan. Upplägget var supertrist men mina supersöta manliga vänner får mig att skratta. Män har ofta den förmågan.
Sen kom jag hem, frös ihjäl, förbannade hela januari. Ellinores svar på att jag hatar den här månaden: "har du mens eller?" beskriver typ allt rätt. Det känns som en riktig mens-månad. Fast istället för rött så är allt bara grått, grått, grått. Och kallt.
För att liva upp mig gick jag och the Nils till alpingaraget. Blev på bra humör för jag träffade Cattaps drömman som hjälpte mig att prova pjäxor samtidigt som han fnittrade och pratade om paradise hotell.
Var på supergott humör sen!!
Idag ska jag dammsuga, vänta på min nya kamera, intervjua sylve s på telefon, äta lunch med min mamma, spela spel med min klass mellan 13-17 och sen spela biljard. Det är toppen!!
Har under morgonen även hunnit köpa ett par pjäxor för att ha när jag åker långfärdsskridskor och så har jag lyssnat på One direction.
Har även tänkt på hur trevligt livet hade varit om man bodde i typ Aten.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela