hejjlo

Hejjlo

Miljemys

Publicerad 2013-01-31 18:53:31 i

Okej för att dra historien kort: jag läste en blogg (okänd) som jag tyckte var bra. Tills den dagen då hon =bloggens ägare berättade att i deras familj så brukar de skrika "MILJEMYS" (ett förlöjligt ord för familjemys) och sen kastar sig alla i familjen i en hög och miljemyser. *spyr lite lätt pga akut illamående* Jag vet inte vad som är värst, själva ordet, familjemys är från början ett högst oattraktivt ord men nu....alltså jag vet inte ens vad jag ska säga, eller är det värsta det faktum att "familjen" består av flickvän, pojkvän och hund? För är det någonting jag finner motbjudande så är det unga människor som leker familj med en hund. Typ Blondinbella som döper sin hund till ett vanligt människonamn för att kunna låtsas att det är hennes och pojkvännens barn. Lilla familjen va <3
Till alla människor som leker familj med en hund vill jag egentligen bara skrika: SÖK HJÄLP ERA MONGON! Detta gör jag alltså innan jag hinner tänka och oftast hinner jag tänka så därför kastar jag aldrig ur mig elaka, men sanna, saker. Borde kanske börja med det.
Men helt seriöst är detta vad unga kvinnor i min ålder sysslar med? Leker familj med pojkvänner och hundar? Det är nästan värre än vad jag trodde, var liksom övertygad att det värsta som finns är tjejer som sitter hemma och drömmer om att få en pojkvän som man kan kalla för älskling onormalt högt i publika tillfällen. Det måste ju finnas fler som jag, som känner sig helt tillfreds med att en enkel och vanlig pojkvän som man aldrig kallar för älskling, som känner att det är alldeles underbart att inte ha ett endaste barn att bry sig om och inga hundhår att dammsuga upp? Som vill att det ska ta jättejättelång tid innan man behöver vara vuxen på riktig, som känner att det är jäkligt onödigt att gå något till mötes i förtid när man ändå kommer att tampas med helvetet en dag?
Men en hund skulle jag nog ändå vilja ha. Fast utan människonamn och blöta sliskiga hundpussar i miljemys-högen.
Och en häst vill jag ha också! Jag kan kolla på miljoner bilder på barn, till och med riktiga barn, utan minsta lilla sug, snarare liksom nääää fy fan vad jobbigt, men ser jag en fin häst, då väcks ha-begäret rejält!!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela